-


Sush<3

Var på sushi & te med älsklingen, Lisette och Helena, det blev lite över sen som jag åt till middag. Det är så gott! Jag är nog lite beroende av sushi. Men bättre det än att äta en fet hamburgare ;)

Bilden är dock gammal, glömde ta en ny


Love love


Torsdag

Idag ska jag och Frida fara till stan och se om man hittar något fint
 

 
 
Vill ha sommar nu :/

Smått och gott

Hej, hoppas ni alla fick en underbar jul, det fick jag :) som tradition brukar hela familjen åka och bada i Öjebyn men nu blev det gymmet istället. Sen städade vi och såg på Kalle anka och efter det år vi julmat. Sedan spelade vi julklappsleken och jag vann choklad och två ljus :) kommer visa resten av presenterna sen!


Julshopping

For iväg med Wille och pappa till stan för att köpa de sista julklapparna. Vi stannade på Nodo och jag tog ceasarsallad som var jättegod

Båda var ganska trötta efter gårdagen :)


Haha, that's so me..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gym!

Hej! Har nyss varit på spinning, 50 minuters pass. Det kommer bli mycket träning i veckan vilket känns bra. Igår, idag, och imorgon ska vi simma med klassen och sedan styrka/kondition på gymmet. Och som om det inte vore nog så ska vi ha hälsoresa på skolan. Då ska vi köra två pass 30 minuter var före lunch och sedan ska vi ha "Fångarna på Freja" så då får man se vad 3:orna har hittat på ;) Lovar att jag kommer bli helt slut och ska sedan vila resten av veckan.
 

Hej och förlåt

Förlåt för att jag inte har uppdaterat nånting på nån vecka, har inte haft lust till det. Har haft en "bloggpaus" som de flesta kallar det och det är för att det har hänt lite saker. Det är lika bra att säga det så att ingen av er undrar. Förra tisdagen lämnade farfar oss. Det känns hemskt men det känns ändå bra att han får vila i frid och träffa sin Gun-Britt som han har längtat efter i 21 år :)

Jag söker inte efter något medlidande. Jag vet att det har hänt värre saker. T.ex. det som hände Patrik Sjömark och barnen i Newtown.

Nu vet ni iallafall vad det är som har hänt och jag kommer uppdatera mer snart :)

Dennis M:s tävling!

Godkväll! Jag är med i Dennis Maglics tävling där han delar ut en Macbook Air värde 11 795 kr!
 
 Tävlingen hittar ni här http://dennism.se/vinn-macbook-air-varde-11-795-kr/#comments 
Nu är det bara att hålla tummarna! Behöver nämligen en ny dator eftersom min har varit seg sen första början..

Och förlåt för att jag inte har skrivit på några dagar, men det går inte att skriva inlägg från mobilen, suck..

Nä usch

Har varit trött hela dagen och dessutom tror jag att jag håller på att bli sjuk.. Känner mig seg och kan knappt ta in någon information. Men måste verkligen vara i skolan nu i veckan för vi har massor med arbeten som ska göras!
Ibland önskar jag nästan att jag fick börja med jobbarlivet.. Tjäna pengar och inge plugg efter!


Godmorgon..

Ne usch måndag.. Jag hatar måndagar ibland, speciellt nu på vintern då det är mörkt och trist. Som tur är så har vi matlagning på morgonen och det är ganska roligt :) Idag ska vi göra julbord, mums!