Vill tillbaka..

 
 

Scream and Shout ft Britney

 
Såg att will.i.am:s nya musikvideo kom ut, tyckte ändå att den var rätt cool! :)

Godmorgon

Idag är det torsdag vilket betyder att vi har den längsta dagen, från 08-10 - 16.20, så får se om jag överlever (åt ingen frukost..)
Sen efter skolan ska jag på styrke/konditionspass med mamma på S.T.a.R vilket ska bli roligt! Känns bra att börja träna igen. Funderar även på att gå på en juicekur som ska rena kroppen och då får man inte äta nå onyttigt och ingenting som har kokats över 40'C, låter knäppt men det ska visst fungera. Men får nog göra det under ett lov för enligt kuren så ska man i början bli hängig och trött och det vill jag då inte bli på skoldagarna.


Samhällsprov

Idag så var jag, Daniela, Maria och Marre och åt på viking. Åt en hamburgare för 25 (!!) kr, helt sjukt.
Vi gjorde även samhällsprovet som gick bra, hoppas bara jag inte skrev nå slarvfel..

En sak jag har tänkt på är att våran lärare ser ut som Orup från X-factor! Håller ni med?

 
Vad tycker ni? Dock är ju Orup äldre :)

Hiss och Diss


 
* H&Ms nya  BH:ar som har kommit in. Måste köpa nya och dessa föll mig verkligen i smaken. Tyckte om den mörka mönstrade och den glittriga, snyggt under en transparent topp!
 
* Tv3 program Stalkers. Handlar om människor som blir förföljda så att de är rädda om sitt egna liv. Väldigt spännande att kolla på och dessutom så konfornterar de människorna som stalkade dom! Har redan sett alla avsnitt och alla förnekar att de ens förföljer någon. Det var en kvinna i 40-års åldern som sa att de var den andra mannen som förföljde henne och inte hon! Vad störda vissa människor är..

*
Att jag ska klippa mig på fredag! (dock bara topparna)
 
 
* Människor som inte slutar prata.- Det finns nog inge värre. En person som bara pratar och pratar så det blir irriterande! Och sen så märker inte ens hon/han att ingen bryr sig längre så de slutar inte. Åhhh...

* Att jag har sett klart alla säsonger från How I meet your mother.. Behöver jag säga mer? :/

Angelica Blick

Om ni inte har sett denna bloggerska så rekomenderar jag henne varm! Hon uppdaterar dagligen om mode och hennes liv. Ni har säkert sett henne på "Din Sko" eller "Angelica Blick for Nelly"
Hon har en grymt snygg stil som även är vågad, gå in på hennes blogg vetja!
angelicablick.se

 

Vilken snäll lärare vi har

Igår på matlagningen så fick vi massor med godis eftersom de flesta var borta ;)


Demensprov

Snart ska man gör prov,kan it nå :(


Underbart!

Efter lång och trogen tjänst så har min säng tagits bort. Den höll på att barka sönder eftersom den var så pass gammal (mamma hade den då hon var 17) så nu ska jag få en ny säng! Men innan dess så får jag sova på en madrass på golvet


Ute på långpromenad


Godmorgon!

Torsdag idag och jag vaknade av att det var grymt kallt i mitt rum imorse, brr..
Åt faktist frukost idag vilket jag oftast har väldigt svårt för så nu kommer jag nog orka med dagen. Idag har vi våran längsta dag, hoppas man inte dör på slutet :p
Sen far jag nog till älsklingen och är där, vet inte vad man ska hitta på eftersom han ska tvätta hela dagen/kvällen. Duktig man han är! ;)
 
Här är våran klass, jag är den fjärde till vänster :)

Förlåt, men jag tycker hon är så söt

 
Mysan :)

På skolan...

Sitter på skolan och tråkar, höll på att försova mig imorse så hade 10 minuter på mig att stiga upp och göra det viktigaste sakerna och sedan gå till bussen, gode bra om man bara har 10 minuter på sig :)
 
Idag så ska jag gå med Frida på stan, sen vet jag inte
 
En bildbomb från vårat projekt i bilden "Kär-Lek"

 
 
 

Halloween


Fulis! <3

 
 

Björn? Vad håller du på med?


Nya skor

Mamma köpte dom till höger och jag betalade för dom till vänster, grymt nöjd!