Lov

Förlåt för att bloggen har fått stå stilla, men har gjort så mycket nu under lovet!
I Söndags for jag, Dennis, Jacob och Lisette till Strömlida för att åka pulka och grilla, var jättetrevligt och det var ju underbart väder ute! I Måndags var jag ute på en långpromenad, blev bjuden på sushi och sedan for jag på buggkurs med min kusin Julia.
Igår var jag också ut på långpromenad med Dennis och så for vi in på statoil för att äta en korv och sedan gick vi vidare, sen for vi hem till honom och fick besök av hans polare. Efter det for vi hem till mig och åt en vegetarisk thailänsk gryta men det var inget för mig eftersom jag trodde först att svampen var kött haha...
Efter det for jag till gymmet själv och sprang 30 minuter på löpbandet och sedan styrketräning på benen + stretching på det i 25 minuter ungefär, kändes riktigt bra!

Nu ska jag börja klä på mig för ska nämligen iväg till Robban och åka skoter! Vet inte om jag kommer få köra något för jag har kört max 2 gånger i hela mitt liv och den första gången var jag kanske 7 år och körde bara några hundra meter, men det var ju ändå spännande för en 7 åring :)
 
 
Skulle vara roligt att ha en egen skoter så man kunde fara ut men kompisar när det är fint väder, just nu är det mest bara monligt :pKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback