Fredag

Äntligen fredag! Idag börjar vi 08.10 och slutar ungefär kl 13.00, skönt!
Nu på gympan ska vi nog springa utomhus, der beror på vädret och just nu så tror jag inte det blir nå att vara ute.
Idag ska jag va med emil och jocke, dom ska hämta mig sen far vi till pitholm.
 
Vill ha fiskpedikyr igen, känns som om ma doppar fötterna i bubbelvatten. Men gud vad mjuka dom blev efteråt!

Godmorron

Mår inte så värst bra idag, har typ en klump i magen och ångest men vet inte varför, hatar när man inte vet! Blir som oftare nu för tiden. Saknar dessutom energi och ork till att göra nånting.  Tror det är för att jag sitter och kör på samma spår, det händer inget nytt, Ibland så händer det saker, men jag är som ändå fast i Piteå.
 
Var på STaR och tränade, svettades, fick lock för öronen, ont i halsen och det kändes nästan som att jag skulle spy, så måste försöka få upp konditionen/styrkan lite :)
 
Idag så gör vi nog inget speciellt på skolan, har klätt mig i mjukis (igen) för att jag mår så dåligt och har påsar under ögonen. Kunde knappt sova inatt. Har som perioder då jag sover jättebra och sen mindre bra. Blir väl att man tänker på så mycket som har hänt och det som händer, uj.... Somnade iaf nån timma eller 2 så fick lite sömn iaf :)
 
Drömmde först att jag var hos Dennis föräldrar, av nån konstig anledning så satt vi alla i badrummet och snackade, sen gick dom ut och Dennis råkade sätta på duschen som jag var under
Sen var vi på ett hotell då vi var hundvakter. Jag gick ut med en tax utan koppel. Då kom en av väktarna och sa "det är förbjudet att gå utan koppel" då sa jag "jag vet, men min hund sprang iväg, har redan bett min pojkvän komma med kopplet nu" och den ursäkten gick han på haha :)
Sen blev jag nog sur för att min pojkvän hade på sig en annans tjejs tröja, såg dock väldigt roligt ut på han men vaknade av det, som tur var :)
 
 
 

Skola imorgon

Snart är helgen över, har haft grymt rolig iaf! I fredags var jag hos Krille, träffade några nya personer och hade grymt trevligt. Sen på lördag for vi till Öjebyn till Mimmi, var inte där så länge för var förkyld och kände inte orken till att stanna kvar.
Hela söndan så har jag och älsklingen varit i sängen och verkligen nött på serien Once upon a time! Den är grymt bra, inte en serie som "how I meet your mother" som man kan hoppa in var som helst och förstå, utan man måste se från första början. Rekommenderas verkligen, dock är den beroendeframkallande haha
 
 

Torsdag

Idag var man på skolan, känns jobbigt då man är förkyld och har varit det i snart 1 vecka haha..
Dricker PK och skriver lite på vår läxa som vi har fått, vill göra bort det nu. Det är inte heller så svårt, man ska bara beskriva sig själv, vad man heter, framtidsplaner, var man bor mm

Övningskörde idag och så fick jag motorstopp MITT på vägen! Åh vilken panik jag fick och så ser man en bil bakom sig! Men sen gick det bra, som tur var. Mamma ska boka tider för övningskörning, får se om det blir Roberts trafikskola, vill ta körkort så fort som möjligt då jag blir 18, men har en känsla på att jag inte kommer klara det första gången.
En bild från vintras, varför vill inte mitt hår växa? :(Vill tillbaka

Snart kommer hösten och vintern, tråkigaste årstiderna på året. Vill tillbaka till Gran Canaria, så underbart det var där!


skolstart

Jaha då var sommarlovet över och så ska skolan börja, känner inte taggen nånstans, skulle uppskatta längre lov men nepp. Det blir väl roligt att träffa alla och dessutom behöver jag rutiner, har inte haft så mycket ork nu i sommar och har varit uppe sent på nätterna med vänner och film. Som tur var så har man en underbar pojkvän som jobbar och gör så att jag inte sover bort hela dagarna :)

Haha en gris


Såg denna på Elgiganten, bara jag som blev sugen på att köpa den? Vem har en grishögtalare hemma egentligen? ;)

Mysigt i solen

För nån dag sen då jag satt i solen och såg Gossip Girl så kom en grå katt och hoppade upp och ville mysa, inte har man nå emot det

Nytt!

(Dålig bild pga mobilen) Ryggsäck av äkta läder, Indiska 799 kr
Tröja med mönster bak, 99 kr Bik Bok
Pippi tröja, köpt i Göteborg
Armband Bik Bok, fick den av tjejen i butiken :) (om man handlar för över 300 kr)
Från Nolia, 164 kr, (gratis) och 174 kr.
Tyckte att produkterna såg roliga ut och fungerade säkert inte, men fick se bilder och höra historier så då ändrade jag mig., behövde ändå nya produkter till min omöjliga hy i ansiktet haha, så får se om det fungerar!

Så roliga haha

Mer finns på http://lol-sotrue.tumblr.com/

LK

Förlåt för att jag inte har skrivit, men blogglusten finns inte nu. Mest för att om jag ska visa er bilder från min mobil så laddar den ner typ 1000 bilder även fast jag kanske har 50 stycken, det är småbilder och appar som kommer med. Ska kanske köpa Iphone 5 när den kommer ut eller Iphone 4s, för den jag har suger men väntar nu till den kommer ut
Var på LK i lördags med Jessica, träffade på några personer, men vi kom dit mest för att Kapten Röd skulle spela där! Vi var typ längst fram och det var så trångt så om man hade uppe händerna kunde man inte få ner dom igen haha. Dessutom så var det en kille bakom mig (ganska snygg) som typ "dansade" med mig och tog min hand, men har ju pojkvän så smög typ undan. Men annars var det underbart, men vi drack ju inte för vi skulle ta Drogfri exit, så nu kommer jag få 2 biobiljetter hemskickade!

Det hände dock en obehaglig sak. Vi satt vid parken och jag hade precis skrivit på facebook om hur det var och så. Då jag tittar upp hör jag en smäll och rakt framför våra ögon ligger en man, med ansiktet neråt och cykeln över sig. Det kommer blod från huvudet och han visade inga livstecken. Så jag sprang fram och tog bort cykeln men försökte vända på honom men han var för tung. Som tur var så kom en kille  som hjälpte oss och en tjej som höll hans huvud, ifall han skulle ha brytit nacken. Vi vände på mannen och ser att han har fått ett jack i pannan och bruten näsa,Man kunde knappt se hans ögon för dom var blodfyllda och vi försökte hålla honom vaken. Tur att man har lite nytta av att gå vård och omsorg :)
Foto: Efter att ha sett Kapten Röd längst fram, fått smutsiga skor, ont i kroppen så var det värt det!<3
Bilden som jag la upp innan allt hände